Климатици DAIKIN

Общо за климатици DAIKIN

Първата компания DAIKIN е създадена през 1924г. в Япония. В България фирмата внася своята уникална продукция през 1992г. Като една от първите стъпили на наша територия фирми за климатична техника и доказала се с перфектно качество, надеждност и професионализъм DAIKIN е на едно от първите места в продажбите на българския пазар.
Над 90 годинип DAIKIN произвеждат собствени разработки на висококачествени климатични инсталации за битови и промишлени нужди. Климатиците им предлагат най-доброто съчетание на качество и комфорт, независимо дали се ползват за отопление или охлаждане. Предлагат се цялостни решения за домакинства и помещения за бизнес.
Най-новите разработки са създадени с цел максимална защита на околната среда.
Климатиците на DAIKIN се отличават със съвършенство в технологично и дизайнерско отношение. С тях можете да разчитате на комфорт в температурата и ниска консумация на електроенергия. DAIKIN се разграничават от конкуренцията с иновативността си, като правят нещата по различен начин.

Защо да избера климатик ДАЙКИН?

Климатиците Дайкин ви обещават гаранция за спокойствие и пълен комфорт. С тях вие можете да се отдадете спокойно на работата или любимото си занимание. Тези уреди ви дават гаранция за икономична работа и грижа за околната среда.

Климатици DAIKIN са познати с широката си гама продукти за отопление и охлаждане. С разнообразният си дизайн и параметри те са идеалното решение за всякакво приложение. Дайкин са от първите производители на климатична техника (инвертори, хиперинвертори), които внедряват в продукцията си различна цветова гама:

  • бяло-перла или матово
  • сив металик
  • черно
  • дървесно.

Това разнообразие на цветове и форми може да задоволи и най-изтънчения вкус. Предназначени са за ценители. Висока сезонна ефективност на климатици Daikin до А+++, както и енергоспестяващите им функции са уникални. Интелигентният сензор за присъствие и седмичният таймер са незаменими помощници при прогнозирането на вашия бюджет. Ниските сметки за електроенергия са неизбежни за всички клиенти използващи сплит системите на Дайкин.

Независимостта ви е гарантирана с осигурения контрол посредством смартфон приложение или лесното за управление дистанционно. Изключително ниските нива на шум и перфектния въздушен поток ви осигуряват най-подходящия климат и спокойствие за почивка или работа.

Невероятните инверторни и хиперинверторни модели Ururu Sarara ще ви осигурят абсолютен контрол на климата. С тях имате възможност да овлажнявате или изсушавате въздуха в помещението. Перфектното пречистване на преминаващия през него въздушен поток е запазена марка. Всичко това е съчетано с най-висока ефективност при отопление и охлаждане. Освен сплит системи DAIKIN ви предоставя и възможност за голям избор от вътрешни тела при мулти-сплит системите.

Термопомпите на климатичния гигант са едно от най-добрите решения за климатизиране на фамилни къщи и хотели. Въздушните пречистватели на производителя Дайкин улавят като в капан всички вируси и неприятни миризми. Така ви дават възможност да живеете в дом без алергени. С тяхната уникална вертикална структура и разнообразните филтри за различни замърсители се постига мощно пречистване. То е съчетано с овлажняване и защита от прекомерно изсушаване на въздуха.

АЕРО КЛИМА предлага и монтира всички климатици и климатични системи Дайкин.
Термопомпи Дайкин също са сред предпочитаните от нас и нашите клиенти.

Показване на 1–12 от 62 резултата