Климатици FUJITSU

Общо за FUJITSU

Компанията FUJITSU GENERAL e създадена праз 1936г. В началото е произвеждала радио приемници, след това домакински електроуреди и едва след това се насочва в производството на климатична техника.
Към настоящия момент около 20 % от закупуваните в България са именно климатици FUJITSU GENERAL.

АЕРО КЛИМА се занимава с продажба и монтаж на климатиците и климатичните системи Fujitsu General от 2007 г. Те се отличават с перфектното си качество и много висока степен на надеждност. В най-новият завод на фирмата е внедрено изключително модерно оборудване за тестови изпитания на климатиците.
Фирмата е първенец в производството на инверторен модел 24000 BTU с компактно, умалено и олекотено външно тяло , но пък мощно и тихо вътрешно.

Защо да се доверя на климатици FUJITSU GENERAL?

Освен малкия размер на външните тела тези климатични системи се отличават със силен въздушен поток, благодарение на който в помещението се постига желаната темпаратура за възможно най-кратко време. В същото време работата на климатика е максимално икономична откъм електроенергия. Вътрешните тела се отличават със стил, копактни размери и тиха работа, като дискретно се вписват във всеки интириор.
Именно високото качество, надеждността и красивия дизайн превръщат FUJITSU GENERAL в един от лидерите в производството на климатична техника за дома и бизнеса.

В най-новите модели на фирмата се набюдава разчупен дизайн, като се използват различни цветове за вътрешните тела. От една страна са внедрени нови функции за олеснение на потребителя. От друга страна те повишават енергийната ефективност на климатика.
Със своите иновативни модели климатици Fujitsu Nordic, предназначени за много ниски външни температури, фирмата доказа за пореден път своя креативен и нестандартен подход. Високото качество на климатичните системи FUJITSU GENERAL ги превръща в едни от най-предпочитаните на пазара.

Показване на 1–12 от 77 резултата