Климатици MIDEA

Климатици Midea

Компанията MIDEA е огромен китайски производител на климатична техника. Климатици Midea притежава седем завода и произвежда над 15 милиона броя годишно. Моделите, които произвеждат са основно инверторни машини. Марката предлага климатици за битови нужди и климатични системи за промишлени цели като канални машини, чилъри термопомпи и всички необходими електроуреди за цялостно изграждани системи.

Климатиците Мидеа са силно разпространени на нашия пазар. АЕРО КЛИМА инсталира климатици Midea, като предлага цялото богато разнообразие на тази широко-достъпна марка във Варна и региона.

Защо да избера Климатик MIDEА?

Климатиците Мидеа имат набор от предимства, заради които си заслужава да бъдат предпочетени. Марката е утвърдена на пазара през дълъг период от време и е доказала своите качества. Техниката е на изключително достъпна цена, като в същото време има голямо разнообразие от мощности и екстри за всякакви нужди.

Най-новите модели са снабдени с практични и полезни функции за вашето ежедневие. Те подобряват комфорта в помещението ви като разпределят оптимално въздушния поток. Друга възможност е персоналната настройка според нуждите. С всички режими се постигат най-добрите температурни нива с минимален разход на енергия.

Климатикът Midea има възможност да запази зададеният от вас режим. Функцията максимална мощност постига желаната температура за кратък период. Не на последно място е усъвремененения дизайн подходящ и за най-изискания интериор.

Модели климатици Мидеа – премиства и недостатъци

Midea MISSION SMART +

Моделът на Midea MISSION SMART + се отличава с различната си визия и заоблен дизайн. С осигуреният трипосочен въздушен поток, този модел ви гарантира еднаква топлина до всеки ъгъл. Външното тяло е с ефективен 5 степенен мотор. Вътрешният мотор от своя страна е с 12 степени. Това ви дава възможност да постигнете лесно желаната температура.

През нощта ще се насладите на спокоен сън с тихия режим на работа. Чистотата на въздуха в помещението ви е гарантирана от два вида филтри.

Midea BLANC

Моделът Midea BLANC от своя страна е с подобрена работа на компресора.

Монтаж на инверторен климатик Midea Blanc MA-09NXDO във Варна

Това до голяма степен повишава ефективността му. Икономичният и екологичният режим водят до незаменими икономии на електроенергия. Петте степени на външният и дванадесетте на вътрешния мотор задоволяват нуждата от точно определяне на желаната температура.

Спокойният ви сън е гарантиран от тих режим на работа. При продължително отсъствие от дома, вие си осигурявате поддържане на минимална температура. Така домът ви няма да се охлади прекалено. При констатиране на проблем климатикът се самоизключва и ви изписва вида на грешката. Автоматичното преминаване в различен режим и самопочистващата функция са сред най-оценените от потребителите възможности. Автоматичният рестарт и седмичният таймер категорично допълват удоволствието от използването на модела.

Модел OASIS

Моделът OASIS се отличава с изчистен дизайн и практични функции.

Монтаж на инверторен климатик midea-_MS11MU-12HRFN1_11M1_OASIS във ВарнаI

Неговият алуминиев топлообменник със специално покритие не позволява развитието на нездравословна плесен във вътрешността на климатика. Дистанционното е снабдено със сензор за отчитане на температурата и автоматично сменя режима на работа ако е необходимо.

Чистият въздух в помещението се гарантира посредством йонизиращ филтър. Алергените се унищожават чрез вградения фото-каталитичен филтър.

Многообразието от режими на работа ви гарантират комфорт и оптимална температура в помещението. Не на последно място и икономии.

Модел MISSION II

Моделът MISSION II е със заоблени, елегантни черти. В съчетание с практични функции и икономичност, този модел е предпочитан от много клиенти. Той е с висок клас на енергийна ефективност до А++ на отопление и охлаждане. Климатизаторът работи с новия, безвреден фреон R32. Притежава вграден WiFi, което го прави лесен за управление където и да сте. Снабден е с три вида филтри, които се грижат за чистия въздух в помещението.

Различните режими на работа ще ви осигурят желаната температура и комфортна среда за отдих и почивка.

Показване на 1–12 от 15 резултата