Климатици MITSUBISHI

Инверторни и хиперинверторни климатици MITSUBISHI

Компанията MITSUBISHI ELECTRIC е създадена през 1921г. От 1956г. започва производство на хладилници ,а 1968г. пуска първия от серията климатици Mitsubishi. От тогава до днес основната цел на фирмата е да се стреми към постигане на по-добро качество във всяко отношение.

Mitsubishi се посвещават в създаването на все по-добри технологии и
продукти , които да са удобни и максимално полезни за хората. Опазването на природата също е една от важните им цели. С прекрасните си нови серии климатиците Митсубиши изпъкват с изчистен, заоблен дизайн, което им придава много стил и чудесно ги вписва в интериора ви. В другата нова серия стенни климатици MSZ EF фирмата е заложила на три елегантни цвята – сребрист, черен и червен. Това би удовлетворило и най- модерното мислене.
АЕРО КЛИМА предлага климатиците Mitsubishi от 2007 година във Варна, Добрич, Шабла, Обзор и други градове от Североизточна България.

Защо да избера климатик Mitsubishi?

АЕРО КЛИМА предлага във Варна и цяла Североизточна България климатици и климатични системи Митсубиши, защото нашите клиенти ги харесват заради спокойствието и комфорта, които им осигуряват. Здравият компресор с ниски нива на шума е едно от незаменимите предимства на тези машини.

Използваните филтри от естествени ензими ви осигуряват свеж и пречистен въздух в помещенията. Високата енергийна ефективност и екстри като сензор за движение, термосензор, антибактериален вентилатор правят MITSUBISHI сред най-предпочитаните на пазара.

Използвайки новия хладилен агент R32 компанията се вписва идеално в новите стериотипи за опазване на околната среда. Най-доброто съотношение цена-качество е гарантирано.

Продуктови серии при климатици Mitsubishi

Мицубиши АР

Серията АР на климатици Mitsubishi са компактни , стилни и енергоефективни. Отличават се с перфектна комбинация между модерен дизайн и ефективност. Внедрените при тях интелигентни допълнения ги правят идеалният избор за отопление и охлаждане. Това са :

  • нощен режим,
  • ниски нива на шум – 19дВ.
  • филтър със сребърни йони, двойни ламели и други.

Компактният модел дава възможност климатика да бъде инсталиран и в най-малкото помещение. В същото време благодарение на по-големите мощности 6,1kW и 7.1kW моделът е приложим и в по-големи помещения. Моделът работи с новия хладилен агент R32, което го прави по-безвреден за озоновия слой. Енергийният му клас е А+++ на охлаждане и А++ в режим отопление.

Продуктова серия HR

Серията HR на климатиците Митсубиши е с енергиен клас на охлаждане А++ и ениргиен клас в режим отопление А+. Екологично ефективен той работи с новия хладилен агент R32, който е с три пъти по-нисък потенциал за глобално затопляне. Характерен е с изчистен дизайн и компактни размери. Това го прави подходящ за помещения с всякакви размери. Снабден е с:

  • филтър за пречистване на въздуха
  • тих работен режим
  • вграден таймер и стилен бял дизайн.

Климатици Мицубиши – Серия  FH

Серията FH комбинира изчистен дизайн с енергийна ефективност, тиха работа и оптимална цена. Моделът е снабден с 3D сензор, който отчита човешко присъствие посредством сканиране в 752 точки от помещението. Снабден е и с “Plasma Quad” филтър, който премахва до 99% от бактериите, алергени и полени.

Mitsubishi EF

Климатиците от серията EF работят с новия фреон R32 и са изработени в елегантни три цвята- бял, сребрист и черен. Освен, че допълват идеално вашия домашен интериор те са мощни и същевременно тихи. Снабдени са с нано-платинен филтър с
антибактериален ефект и достигат до клас на енергийна ефективност А.

Показване на 1–12 от 46 резултата