Климатици TOSHIBA

Климатици TOSHIBA

Компанията Toshiba е създадена през 1875г. През 1980 те създават така използваната и до днес инверторна технология , а през 1981г. я внедряват за пръв път в машина.Към настоящия момент почти всички климатици Toshiba, които се продават по света са инверторни.

Гениалното в инверторната технология е абсолютния контрол върху мощността на машината. През последните години Тошиба се старае да запази лидерските си позиции в производството и модернизацията на климатична техника за битови и индустриални нужди. Сред основните приоритети на фирмата са:

  • високата енергийна ефективност
  • максимален комфор
  • свеж въздух
  • здравословна обстановка без излишни въздушни течения
  • чиста околна среда

Защо да избера климатична техника и климатик TOSHIBA?

Изчистеният дизайн и елегантни овални форми на климатиците Тошиба спечелват вниманието ви още при пръв поглед. С високата си надеждност и изключително нисни нива на шум са едни от най–желаните при избора на климатична система.

Многобройните функционалности при различните модели могат да удовлетворят и най-изтънчения вкус. Характерни за тях са високата енергийна ефективност, автоматичен рестарт, максимална мощност за бързи резултати, седмичен таймер, функция.

Повече за различните модели климатици Тошиба

Тошиба е един от предпочитаните производители на инверторни и хиперинверторни климатици. Ще ви запознаем с основните модели Toshiba и техните основни характеристики.

Toshiba Модел Haori

Хиперинверторен модел с възможност за смяна на цвета на предния панел. Проектирани са да работят с новия фреон R32. Изключително елегантни и високоефективни. Серията се отличава с интелигентното си управление в комбинация с лесно за използване дистанционно. Практичните функции на модела го правят желан от нашите клиенти.

Характеризира се с изключително тиха работа и ниски нива на шума. Toshiba Haori е със система за филтриране на въздуха и седмичен таймер. Самопочистващата функция в режим охлаждане и тихият режим на работа превръщат модела в един от най-желаните за много домакинства. Автоматично се рестартира в случай на прекъсване на електрозахранването.

Toshiba Модел Shorai Edge

Серията е подобрен вариант на серията Suzumi + на фреон R32. Отличава се с практичните си функции, като интелигентно разпределение на въздушния поток и самопочистване. Първата е постигната благодарение на механизирано завъртане на жалузите и разпределяне на въздуха до всички части на по-голямо помещение. Втората е свързана с изсушаване на вътрешното тяло посредством вентилатор. Това автоматично предотвратява образуването на мухъл и плесен.

При този модел климатизатори Тошиба Shorai е използвана иновативна хибридна инверторна технология. Налични са три вида филтри, автоматичен рестарт и безшумна работа.

Toshiba Модел Подов

В режим на отопление този модел има възможност да обдухва само отгоре, само отдолу и едновременно. Висококачествената изработка е съчетана с отлични характеристики при този модел. Снабден е с фотокаталитичен филтър и седмичен таймер.

Характерни за Подов модел са двупосочния въздушен поток и ниските нива на шум. Справя се перфектно в голям температурен диапазон: от -15С до + 45С. Автоматичен рестарт и самопочистваща функция са налични и при подовия модел.

Аеро Клима инсталира климатици Тошиба във Варна и североизточна България.

Показване на 1–12 от 23 резултата