Toshiba RAS-B10 J2KVSG-E Shorai Edge

Toshiba RAS-B10 J2KVSG-E Shorai Edge

1.840,00 лв.

Марка Toshiba
Модел RAS-B10 J2KVSG-E Shorai Edge
За квадратура От 15 до 20 кв.м.
Тип на уреда Инвертор
Охлаждане 0,89-2,5-3,2kw
Отопление 0,9-3,2-4,8kw
Консумация 0,19-1,23kw
SСОР / SEER 5.1     А+++/ 8.6 A+++

ЦЕНА НА МОНТАЖА ДО 3м. – 250,00лв.

Toshiba RAS-B10 J2KVSG-E Shorai Edge

Серията на Toshiba Toshiba RAS-B10 J2KVSG-E Shorai Edge е подобрен вариант  на модела SUZUMI + на фреон R32. Той е ново попълнение на гиганта от климатичния бранш ТОШИБА. Отличава се със стилен дизайн в комбинация с висока ефективност. Тези качества го превръщат в идеалния вариант за всеки дом и вкус. Залагайки на щадящия околната среда фреон R32, той е ценен съдружник в борбата срещу климатичните промени.

Интелигентно разпределение на въздушния поток. Снабден с механизирани жалузи, той разпределя по шест начина въздушния поток. Тази функция ви осигурява изключителен комфорт, особено в големи помещения. Тази екстра е налична само при размерите 18, 22 и 24 Btu.

Здравословна среда. Климатиците от серията Shorai на Тошиба са снабдени със специално покритие на алуминиевите ламели на топлообменника. Това до голяма степен предотвратява задържането на влага върху тях. Така се неутрализира натрупването на плесен и неприятни миризми.

Иновативна двойнороторна  технология на компресора. Тази технология е разработена от Toshiba, управлява и регулира мощността от климатизатора. Внедрени са две технологии, които осигуряват високо ниво на мощността. От друга страна осигурява желаната температура и висока ефективност. Усъвършенстваният двойнороторен DC компресор осигурява перфектни резултати при минимално триене. Това прави климатикът изключително тих.

Самопочистваща функция. Тази уникална функция на климатиците намаля количеството на влагата. Това предотвратява образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато спрете климатизатора, се включва вътрешен вентилатор и изсушава влагата в топлообменника. След това се изключва автоматично.

 ХАРАКТЕРИСТИКИ:

* Изключително ниски нива на шум на вътрешното и външното тяло.

* Наличие на филтър за пречистване  и дезодориране на въздуха.

* Антибактериален филтър.

* Филтър неотрализиращ плесен, мухъл и вируси.

* Функция за самопочистване на вътрешното тяло.

* Автоматичен рестарт.

*Режим „Комфортен сън“. При включването му уреда автоматично регулира температурата за по-комфортни условия за сън.

*Работен режим при 8 градуса. Използва се в случаите когато отсъствате продължително време. Така жилището ви няма да се преохлади. След завръщането ви за кратко време климатизаторът ще постигне желаната температура с минимален разход на енергия.

АЕРО КЛИМА монтира климатици Toshiba Shorai в град Варна, Обзор, Каварна, Балчик, Добрич, Генерал Тошево и региона.

Безплатна консултация на телефон 0896 872 157.

АЕРО КЛИМА продава и монтира климатици Midea., Aux, Daikin, Fujitsu, Mitsubishi

Toshiba RAS-B10 J2KVSG-E Shorai Edge

Допълнителна информация

Енергиен клас

Производител

Квадратура

SCOP