Toshiba RAS-B 10E2KVG-E Yukai

Toshiba RAS-B 10E2KVG-E Yukai

1.460,00 лв.

Марка Toshiba
Модел RAS-B 10E2KVG-E Yukai
За квадратура От 15 до 20 кв.м.
Тип на уреда Инвертор
Охлаждане 0,8-2,5-3,0kw
Отопление 0,95-3,2-3,9kw
Консумация ном. 0,7-0,86kw
SСОР/SEER 4,6 A++ / 7.0 А++
Размер вътрешно тяло

Размер външното тяло

288*770*225мм.

530*660*240мм.

ЦЕНА НА МОНТАЖА ДО 3м. – 250,00лв.

РЪКОВОДСТВО Yukai

Toshiba RAS-B 10E2KVG-E Yukai

Toshiba RAS-B 10E2KVG-E Yukai е част от новата бюджетна серия климатици Тошиба. Отличава се с елегантен дизайн съчетан с висока ефективност. Тези качества го превръщат в перфектния вариант за всеки дом и вкус. Залагайки на щадящия околната среда фреон R32, той е ценен съдружник в борбата срещу климатичните промени.

При този модел е постигната безшумна работа в съчетание с най доброто качество.  Самопочистващата функция на инверторния климатик Toshiba RAS-B 10E2KVG-E Yukai намаля влагата във вътрешното тяло. Това го предпазва от появата на мухъл и плесен във вътрешното тяло, които водят до неприятна миризма и развитие на алергени. След изключване на работещ климатик, вентилаторът във вътрешното тяло се включва и изсушава влагата в топлообменника. След това се изключва автоматично.

ФУНКЦИИ НА КЛИМАТИК Toshiba RAS-B 10E2KVG-E Yukai

функция самопочистванеСамопочистваща функция. Тази уникална функция на климатиците намаля количеството на влагата. Това предотвратява образуването на мухъл във вътрешното тяло. Когато спрете климатизатора, се включва вътрешен вентилатор и изсушава влагата в топлообменника. След това се изключва автоматично.

висока мощност на климатикаРежим „Висока мощност“. Дава ви възможност максимално бързо да достигнете желаната температура. За да изключите тази функция е нужно повторно да натиснете бутона на дистанционното.

Режим 8 градуса. Автоматично защитава домът ви от замръзване през ваканционните периоди. Когато отсъствате продължително време помещенията

Режим ЕСО. Тази функция ви дава възможност да намалите разхода на електроенергия и в двата режима на работа. При задаване на тази опция когато сте в режим охлаждане температурата се увеличава с 1 градус на всеки 2 часа. При режим отопление температурата се намаля с 1 градус на всеки два часа.

Таймер. Дава ви възможност да настроите климатика си кога да се включи и кога да се изключи. Можете да настроите точно температурата, която ви е най-комфортна.

Къде да ни намерите : гр. Варна ул. Дубровник 39 /срещу Била /

АЕРО КЛИМА монтира климатици Toshiba  в град Варна, Обзор, Шумен, Балчик, Добрич, Бяла и региона.

Безплатна консултация на телефон 0896 872 157.

АЕРО КЛИМА продава и монтира климатици Midea., Aux, Daikin, Fujitsu, Mitsubishi

Toshiba RAS-B 10E2KVG-E Yukai

Допълнителна информация

Енергиен клас

Производител

Квадратура

SCOP