Fujitsu ASYG 12 KM

Fujitsu ASYG 12 KM

1.499,00 лв.

Марка Fujitsu
Модел  ASYG 12 KM
Държава производител Япония
Тип на уреда Инверторен
Охлаждане 0.9-3.4-3.9kw
Отопление 0.9-4.0-5.3kw
Консумация 0.96kw
SСОР 4.40 А+
SEER 7.30 A++
За квадратура От 25 до 30 кв.м.

Монтаж до 3 метра – 250,00 лв.

КАТАЛОГ  KM

Инструкции за употреба КМС

Fujitsu ASYG 12 KM във Варна

Моделът Fujitsu ASYG 12 KM се отличава с висока ефективност и комфорт. Постигнат е стилен дизайн чрез използването на мултифункционален топлообменник и високоефективен вентилатор. Постигнат е висок клас на енергийна ефективност. Използвани са нов дизайн и нов начин на подаване на въздуха в помещението. Усещате комфортен въздушен поток и изключително тиха работа. Елегантното вътрешно тяло е подходящо за всеки интериорен дизайн на дома.

Функции на климатика:

* Функция икономичен режим. Превключва на режим, при който пести електроенергия.

* Работен режим – максимална мощност, за постигане по – бързо на желаната температура.

* Режим 10 градуса – задава се когато не сте вкъщи. Така климатикът ви поддържа 10 градуса температура в дома ви и той не се преохлажда. След вашето завръщане с много по-малко електроенергия ще постигне желаната от вас температура около 25 градуса.

* Автоматична смяна на режима отопление/охлаждане. В зависимост от външната температура и желаната от вас вътрешна, климатикът превключва на отопление или на охлаждане.

* Автоматично движение на клапите нагоре/надолу. Тази функция осигурява равномерно разпределение на въздуха в помещението.

* Автоматично настройване на въздушния поток. След измерване на температурата в помещението, потокът се насочва където е необходимо.

* Автоматично рестартиране при евентуално спиране на тока. При възстановяване на електрозахранването, климатикът се включва на последно зададеният му от вас режим.

* Таймер сън, чрез който постепенно се намаля температурата на всеки час за по-комфортни условия.

* Таймер за почасово програмиране. Вие решавате кога да се включва и изключва климатика ви.

* Индикатор за замърсени филтри. Светлинен сигнал ви напомня дискретно кога филтрите са замърсени и е желателно почистване.

Климатикът е подходящ за помещения от 25 до 30 кв.м.

АЕРО КЛИМА извършва монтаж на инверторните климатици Fujitsu във Варна, Шабла, Добрич, Шумен, Бяла, Нови Пазар, Обзор, Балчик и региона. Безплатна консултация на телефон 0896 872 157. Във Варна можете да ни посетите на улица Дубровник 39 / срещу Била /.

Fujitsu ASYG 12 KM

Допълнителна информация

Енергиен клас

Производител

Квадратура

SCOP