Mitsubishi MSZ AP35VG БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ

Mitsubishi MSZ AP35VG БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ

2.199,00 лв.

 

Модел: Mitsubishi MSZ AP35VG
Серия: AP
Категория: Инвертори
Квадратура:  от 25 до 30 кв.м
Охлад.мощност: 1,1-3,5-3,8 kW
Отопл.мощност: 1,3-4,0-4,6kW
Отопл. при – 15 С – 2,6 kW
Консумация охл.: 0,99 kW
Консумация отопл.: 1,03 kW
SСОР :4,7
КЛАС   A++

Цена на монтажа до 3м. тръбен път: 220,00лв.

КАТАЛОГ  MSZ – AP Inverter 2020

MSZ-AP Инструкции за употреба

Инверторни климатици MITSUBISHI MSZ  AP35VG

Новата серия климатици на Mitsubishi MSZ AP35VG са предназначени за стенен монтаж. Те съчетават идеално енергийна ефективност със съвременен, модерен дизайн.

Отличава се с изключителни предимства и използва иновативният хладилен агент R32. Той се характеризира с нисък потенциал за глобално затопляне. Притежава модерно вградено Wi-Fi управление. Вътрешното тяло се откроява с изключително ниски нива на шум, достигащи до 19dBA. Моделът  притежава вградени двойни ламели, които разпределят въздушния поток равномерно в цялата стая. Чрез седмичният таймер си  осигурявате по-добър контрол на температурата за цяла седмица.

Климатикът Mitsubishi MSZ AP50VG е подходящ за помещения от 25 до 30 квадрата.

Функции на климатиците Mitsubishi MSZ AP35VG

ПАМ Функция Използването на ПАМ контрол води до 98 % ефективно използване на консумираната мощност. Тази технология контролира синусоидалната крива на тока и я синхронизира с тази на напрежението. По този начин най-ефективно се използва входящата мощност.

Температурен контрол Функция за регулиране на въздушния поток насочен към тялото в зависимост от изходящата температура.

Поки Поки моторУникален мотор на Mitsubishi Electric с висока плътност, допринасящ за изключително ефективна работа на машината.

Оребрени тръбиОребрени тръби. С цел увеличаване областта на топлообмен в топлообменниците са използвани високоефективните оребрени тръби.

DC инверторИнверторите на Mitsubishi Electric контролират прецизно честотата на работа. Резултатът от това е оптимална работа и в режим отопление и в режим охлаждане. Това води до максимален комфорт с минимално количество изразходвана енергия.

Wi-FiВграденият Wi-Fi интерфейс ви осигурява контрол над работата на климатика от всяка точка с помощта на смартфон, таблет или преносим компютър.

Автоматичен рестарт Автоматичен рестарт на последно зададения режим при спиране на тока.

Охлаждане Работа на охлаждане дори при ниски външни температури. Постигнато е чрез интелигентно регулиране силата на външния вентилатор.

Таймер Таймер за включване и изключване. Чрез дистанционното можете да зададете часове за включване и изключване на климатика.

Седмичен таймер Вградена функция за седмичен таймер. Така ще постигнете икономии, чрез намаляване или изключване на климатика когато не сте вкъщи. Чрез дистанционното можете да зададете за седмица часовете за включване и изключване. Също така ще зададете и в какъв режим да работи климатизатора.

Смяна на режима Автоматично превключване от режим на отопление на режим на охлаждане. Това се регулира в зависимост от зададената в помещението температура и външната такава.

Самодиагностика Самодиагностика. Климатикът се самодиагностицира и при проблем изписва номер на проблема.

Съхраняване на грешките Функция за съхраняване на грешките. Позволява да се записват и съхраняват проблемите възникнали в работния процес.

Ламели Автоматично затваряне на ламелите при спиране на климатика.

Люлеене на ламелите Режим на хоризонтално движение на ламелите на климатизатора. Функцията гарантира равномерно разпределяне на въздушния поток до всички ъгли.

Запазване на настройките Режим за съхраняване и възвръщане на предходната зададена температурна настройка с натискане на един бутон.

Автоматичен вентилатор Автоматична настройка на вентилатора спрямо зададената температура и условията в помещението.

вертикално движение на ламелитеРежим на  вертикално движение на ламелите. Перката при изходящия въздушен поток се люлее от край до край.

АНТИВИРУСЕН ФИЛТЪРАнтивирусният филтър задържа 99% от вирусите, както и бактерии, алергени, мухъл. Комбинацията от електростатичен и двуслоен филтър от нетъкан текстил ефективно улавят и премахват вредни частици от въздуха в помещението.

Филтър Пречистващ  и ароматизиращ филтър. Голямата му прахоулавяща площ спира праховите частици и ароматизира циркулиращия въздух.

нощен режим Нощен режим. Намаля всички издавани звуци и светлини от климатика на вътрешното и външното тяло. Така ви осигурява спокоен сън.

автоматична смяна на температурата Режим на увеличение на температурата постепенно от 1 до 10 градуса в процеса на затопляне на помещението.

Охлаждане Работи ефикасно на охлаждане дори при ниски външни температури.

екологичен фреон Работа с екологично по- добър хладилен агент.

(Посочената минимална квадратура е желателна на отопление, а максималната – на охлаждане. Квадратурите са при стандартна височина на стаите 2,60 м.)

АЕРО КЛИМА инсталира климатици Mitsubishi MSZ AP50VG и други марки в градовете Варна, Шумен, Добрич, Бяла, Обзор и региона. Можете да ни намерите в град Варна на улица Дубровник 39 / срещу Била /.

Безплатна консултация на телефон 0896 872 157.

Mitsubishi MSZ AP35VG БЕЗПЛАТЕН МОНТАЖ

Допълнителна информация

Енергиен клас

Производител

Квадратура

SCOP