КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ TANGRA HP 30 (17-30KW)

КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ TANGRA HP 30 (17-30KW)

4.400,00 лв.

Изчерпан

Категория:

Котел на пелети TANGRA HP 30 е предназначен за отопление, както и за снабдяване с битова гореща вода в еднофамилни къщи. Намира приложение също за жилищни и офис- сгради. Отоплението на пелети ценово е един от най-изгодните за потребителя варианти.

На база съществуващите серии котли за отопление с пелети TANGRA HP 25/35 Aero и TANGRA CL 35 фирма „ТАНГРА“ разработи този нов модел. Той се отличава с това, че е икономичен, високоефективен и функционален. При проектирането на TANGRA HP 30, е заложено на пълната автоматизация на котела, както и почти пълна липса на обслужване от страна на потребителите.

Серията TANGRA HP 30 е снабдена с горелка и управление, изцяло конструирани от фирма ТАНГРА. Пелетният котел TANGRA HP 30 технологично е приспособен да работи безпроблемно с всички видове пелети, независимо от тяхното качество.Пелетен котел - принцип на работа

Предмиства на котел на пелети TANGRA HP 30

Работната мощност на котела е от 17 до 30 kW, като тя може да се настрои в зависимост от предпочитанията и нуждите ви. Високото КПД >95% ви осигурява високоефективна работа с различни видове пелети. Големият воден обем на котелното тяло (320 л.) изключва необходимостта от допълнителен буферен съд.

Големият воден обем води до редки включвания на горелката за продължително време. Това води до повишаване продължителността на живот и ефективността на съоръжението. Ето някои от предимствата на този модел:

  • Автоматично почистване на горелката.
  • Автоматично регулиране на постъпващия в горелката въздух.
  • Дигитално контролиране и управление на горивния процес.

Състои се от два отделни модула- котелно тяло и пелетен бункер. Водните връзки са изведени на горния капак. По този начин се олеснява значително включването към инсталацията.

В цената на пелетния котел от Аеро Клима са включени:

  • пелетен котел и воден съд с обем 320 л.
  • пет-степенна горелка
  • модул за управление
  • система за самопочистване със сгъстен въздух

 

 

 

 

КОТЕЛ НА ПЕЛЕТИ TANGRA HP 30 (17-30KW)